NEUBURG- KELHEIM
Hallo lieve mensen,
Bedankt allemaal voor jullie leuke reacties. De romantische strasse is dan nu wel voorbij maar nu fietsen we langs de schone blaue Donau, dus dat heeft ook iets romantisch zullen we maar denken.
Maandag 30 Juni
Vandaag een bijna geheel vlakke etappe, maar wel een over veel onverhard pad.
We hebben bijna de hele dag op de Donaudam gefietst, wel jammer dat je onderweg niet steeds de Donau kunt zien. Het is onveranderd mooi weer, licht bewolkt, zonnig en 31 graden.
Zolang je blijft fietsen is het prima te doen. Het laatste stukje vandaag hebben we met de boot gedaan 6 kilometer. door de Donau bruch, het smalste deel van de Donau.
Gelukkig hadden de Duitser verloren, gisteren stond heel Neuburg op zijn kop vanwege het voetbal. Maar om half twaalf was alles al stil, we hebben ze niet meer gehoord.
Bert en Henny
Hallo Henny en Bert,
Leuk om jullie reisverhalen te lezen met de belevenissen onderweg in de mooie streken van Duitsland en nu richting Oostenrijk.
Nog vele goede fietskilometers!
Leuk al die berichtjes van jullie, wat een geweldige ervaring. wij zijn net terug van een fietsvakantie in Frankrijk en ik weet nu hoe het voelt als je een helling op moet!! We hebben het geprobeerd met een elektrische fiets en dat is toch wel heel luxe. We kijken met plezier uit naar julie volgende berichtje.
Ook wij fietsen mee!!! Ben wel benieuwd naar de foto's
Groetjes
christine en Bob.
Hoi Bert en Henny,
Jullie hebben er lekker de gang in.Af en toe wat vlakke stukken is wel fijn .Gaan jullie nog in Melk die mooie Stifftkerk bezoeken? We lezen het wel weer in jullie volgende verslag. Groetjes Els van der Zee
Hallo Henny en Bert.Leuk om jullie verhalen te lezen.Zo leven wij met jullie mee.En fijn dat alles goed gaat.
Wij wensen jullie nog veel fiets plezier.
Wij houden het wel bij onze Nordic Walking op zaterdagmorgen.We hebben een gezellige goep.